Visas det kungen Facebook nar mi ansluter Tinder at Facebook?

Visas det kungen Facebook nar mi ansluter Tinder at Facebook?

Tinder a nagon fran dom mer populara dejtingapparna sasom finns tillgangliga idag. Mang forbrukar vill spar anonymitet nar dem anvander Tinder -applikationen. Alldenstund programmet erbjuder nyttjare att logga in tillsamman Facebook -uppgifter kan d funder forsavitt dina vanner val familj kan spana din Tinder -aktivitet.

Om n vill beskydda din okrankbarhe skad aven fortsattningsvis anvander Facebook akte att logga in a det genomforbar. Saken dar narvarand artikeln kommer att led de vi Facebook- och Tinder -forhallandet ocksa hu n kan befasta din okrankbarhet.

N kan odla Facebook darfor at konfigurera din Tinder -profil

Forsavitt n ager laddat ned Tinder -appen itu App Store alternativ Google Play -butiken uppmanas du att alstra e konto ocksa logga in.

Tinder skanker dej mojlighet att logga in tillsamman din Facebook -profil val begagna ditt telefonnummer darfor at inregistrera de kapp ett Tinder -konto.

Fordelarna tillsamman att notera de tillsamman Facebook

Att anvanda dina Facebook -uppgifter darfor att konfigurera din Tinder -app ager manga fordelar. Utav att lagra tid at rak tillganglighet befinner si det lattare att forena ditt Facebook -konto i din Tinder -app.

Forbrukar sasom startar forsvinna Tinder -konton sasom nago utstrackning fran sitt Facebook -konto kommer att tillbringar enklare inloggningar. Ino stallet darfor att begagna ditt telefonnummer darfor att logga in garna programmet alltid er anvander det, kommer Facebook att halla dej inloggad inom appen.

Det befinner si samt lattare att konfigurera din image tillsamman Facebook. Att hantera tidslinjefoton, profilbilder sam annan vagledning ar massor enklare o er skanker Tinder tilltrade mo din Facebook -sida. D behover icke roja dina personuppgifter for hand vi att forma e konto gallande det age satt. Facebook kommer att ge alla nodvandig vagledning mo ditt nya konto om n lankar dem tillsamman.

Manga anvandare njuter itu fordelarna tillsammans att bruka Facebook sam Tinder sallskap. Bruten enklare installation till enklare atkomst och till sam tillsamman kontoaterstallning, att koppla ihop do tv befinner si den perfekta appharmonin.

Forutom fordelarna kan du betrycka dej darfor at forbinda din Facebook mot e brightwomen.net gräva detta dejtingapp. Vad hander forsavitt dina professionella kontakter sam familjemedlemmar tittar nagot sasom dem ej bo? Hur sa infalla o dina Facebook -vanner tittar att n anvander Tinder nar ni ville anordna din anvandning utav dejtingappar privata?

Kommer dina Facebook -vanner att veta att n ar villig Tinder?

Tinder publicerar aldrig nagonting gallande din Facebook. Det finns inte ett skvatt metod fo dina Facebook -vanner att beskada din Tinder -profil a Facebook, forstora dom kan flyga att n anvander Tinder -appen.

Ni borde foljaktligen ta itu med nagra forman sakerhetsatgarder for att kika kontra att er bevarar din okrankbarhet angaende din hantering fran dejtingappar saso Tinder vi ditt Facebook -konto.

Nar du anvander Facebook darfor att logga in pa Tinder ansluter n dom tv apparna. Beroend gallande dina sekretessinstallningar kan dina Facebook -vanner troligen betrakta din Tinder i dina anslutna appar territorium ensamstaend dating. Aven om do ick kolla din dejtingprofil, kan det ha fororsaka farhaga for vissa.

  1. Logga in gallande Facebook
  2. Klicka gallande nedatpilen langst opp mo modera inom din webblasare
  3. Klicka alternativ tryck gallande Installningar
  4. Valj ”Appar sam webbplatser”. Det ager option befinner si tillgangligt ino menyn mot vanster gallande skarmen.
  5. Lokalisera Tinder -appen i listan over appar sam webbplatser
  6. Klicka gallande App Synlighet. Nu kan d selektera din offentlig gallande Facebook. Det sakraste alternativet befinner si att kolla till att ingen kan kika det bakom n. Det finns sannerligen ingen motiv att bifalla andra kolla vilka appar du age registrerat do darfor att anvanda Facebook.

Om kurer listan oerfaren dina appar ar kopiost resli ar det ett enastaende forslag att sil ner saken da at Aktiva appar. Det vill anfora avlagsna allihopa appar a Facebook sasom du ick anvander for tillfallet.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *