7 ultimata appar darfor at ringa kompisa online och IRL

7 ultimata appar darfor at ringa kompisa online och IRL

Tack vare de massa appar saso framjar vanskap kungen webbe samt i den verkliga varlden, befinner sig det blott att press alternativ bringa kompisar. Ino nago varld sasom tycks bli allting mer inte tillganglig samt kanns mer isolerad behover vi samtliga ett van vi kan tilltal. & Nbsp;

Denna lista innehaller de ultimat apparna darfor att atnjuta vanner bade online sam ino saken dar verkliga varlden. Flertal befinner si kostnadsfri att begagna, skad somlig kraver prenumerationer for att regl upp unika funktioner alternativt genomfora specifika atgarder.

Ultimat vanskapsprogram 2021

Forsavitt n kanner att n behover darfor att utoka din vankrets alternativt foryngra en del av saken da sociala stilen kan n iaktta dessa appar: & nbsp;

1. Meetup

Meetup ar saken dar perfekta appen pro manniskor sasom vill finna grupper i sitt naromrade med liknande intressen for aktiviteter saso fitnessevenemang, bokklubbar, roddklubbar, etc. & nbsp;

Registrering i appen befinner sig gratis, och du kan flanera tillsammans ino atskilliga grupper samtidigt. N kan separera ljusets partikelkaraktar, interagera i diskussioner samt dana handelser nar ni age hittat din falang. Appen befinner sig integrerad med Google Maps, vilket utfor att nyttjare flinkt kan upptacka platsen stav evenemangsmoten. & Nbsp;

Denna app befinner sig ofta rolig samt trevlig, i synnerhe stav dom som vill komma i vaggutta tillsammans manniskor i verkliga livet. Nago utav nackdelarna tillsammans att anvanda saken dar arme appen befinner sig likval att somlig landsbygdsomraden icke inneha tillrackligt tillsammans aktiviteter alternativ nyttjar darfor att utfora regelbundna handelse. & Nbsp;

2. Friender

Nago app med ordet “ omtanksam ” i det talar volymer. Friender befinner sig ungefar som dejtingappar ehuru det likasa anvander svepfunktionen darfor att fortoja rimlig vanner. & Nbsp;

Det skanke dig icke enkom slumpmassiga profiler. Nar ni skapar din image kan n kora mellan ovan 100 aktiviteter som lopning, nattliv, kokkons, yoga, etc. Appen anvander den samlade informationen darfor att sammankoppla dig mo folk sasom matchar ett itu dina favoritaktiviteter. & Nbsp;

Den arme funktionen forbattrar chanserna att tillverka en mer viktig konversation tillsamman din rimli kamrat alldenstund du bagg har ett kollekti faste. Att avlona pro premiumtjansten laser opp vardefulla funktioner som att visas oftare langst upp i sokresultatet samt obegransade svep. & Nbsp;

Nej befinner sig Friender stav narvarande enbart tillgangligt pro iOS -anvandare. Det kommer att finnas tillgangligt sta Android -anvandare sa smaningom, i enlighet med deras webbplats. Det finns fasten ingen sjalvklar tidslinje annu.

3. Yubo

Yubo befinner si ett moderiktig app med flertal likheter tillsammans markli it de mer populara sociala medieplattformarna. Det inneha forut har kvar 20 miljoner brukare, varav ett majoritet befinner si tonaringar sam unga yrkesverksamma.

Appen har manga funktioner som syftar mo att ansluta personer. Nar n soker efter kompisar tillats ni saken dar vanliga svepknappen. Ni kan samt intrada i chattrum, skilja videor samt racka meddelanden till ett flock eller ett bestamd person. & Nbsp;

app> och sociala lek. Nys har det inkluderat flera objektivalternativ, ty Snapchat, vilket befinner si till hjalp darfor att foreta konverteringen livligare. & Nbsp;

4. Skout

Skout -appen inneha existera efterat 2007 sam ar nago it de basta plattformarna darfor att bidra de att traffa manniskor inom verkligheten och njuta fran gruppaktiviteter iho. & Nbsp;

Appen matchar forsvinna medlemmar baserat pa deras preferenser sam Varför är Slovakian-kvinnor så vackra? nejd. N kan ga av stapeln tillsammans sma chattar tillsammans marklig it dina matcher. Saken dar inneha samt nago sandningsfunktion sasom later dej iaktta strommar fran andra brukare samt till och med spela in nagon video av dig personligen. & Nbsp;

Ni kan ocksa forbruka Skout darfor at ateransluta gamla bekanta som ager flyttat mot andra orte, eller forsavit du ej age kontaktat kungen en fattning. Tillsamman appen kan ni flyga andra Skout -anvandare i ditt block och folk som ager tittat villig din framtoning. & Nbsp;

5. Hoop

Hoop ar ett av de ultimata vanskapsapparna ifall du vill atnjuta kompisa ovan alltsammans varlden. Det vackra med Hoop befinner sig att saken dar age ett tillagg sakerhetsskikt som skyddar sina konsument ‘ sekretess.

Nar ni anvander appen kan ni ansluta till manniskor genom Snapchat. Forsavit du vill langa vanforfragningar, press enbart kungen Snapchat -knappen for att erfordra deras anvandarnamn sa att du kan borja prat pa internet tillsammans do samt fortskrida din onlinevanskap.

En utav Hoops nackdelar ar dock att du ick behover producera e signalement eller biograf. Eftersom befinner si det sluta ni tillat nar du bestammer dig darfor att koppla at e deras image. Vissa atgarder saso att angra en svepning kostar dig valutor inom appen som kallas diamanter. & Nbsp;

6. NextDoor

Om ni har flyttat till ett nytt trakt ar NextDoor nago av de basta apparna som forsoker forbinda dej mo dina grannar, assist de att bli mer starkt intresserad ino ditt b och motas nya personer inom ditt doman. & nbsp;

<>Denna kostnadsfr privata sociala natverksapp uppmuntrar mot personliga moten sam postar anvandbar information forsavit ditt narboende. Till exempel nastkommande tillstallning sasom helggrillar, blockfester alternativt mobelswappar. Du kan lokalisera deltidsjobb som barnpassning eller grasklippning ino appen. Anvandare kan likas placera upp fakta forsavit de senaste bilinbrotten darfor att bega andra mer forsiktiga.

7. Bumble BFF

N ganska allaredan befinner sig bekant tillsammans succ dejtingsappen Bumble sasom lanserades 2014. Dess grundare har utokat samma affarsmodell att enkom kombiner kvinn med avta rimli ultimata vanner stav livet.

Denna app soker postumt rimli kompisa kungen plattformen saso har likadan intressen alternativ ar inom dylik aktiviteter sasom ni. Nar n har fyllt i din bio samt lagt at foton vara tvungen n frams styrka din profil. Saso med andra appar sparar den moderat profilen i din favoritlista igenom att botten upp till moderat. & Nbsp;

Mo skillnad a Bumble -appen kan vem saso helst skapa det ett steget samt inleda ett samtal. Ni kan likasa lanka dina andra sociala mediekonton mo den narvarand appen. & Nbsp;Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *